Home

Com a cap del departament de multimèdia d’Optimus Medina Riley, al maig de 2007 vaig fer-me càrrec de la coordinació i realització de la nova web de Consultoris Dexeus.  El projecte, dirigit des dels propis Consultoris Dexeus, va ser una col·laboració entre l’empresa USACD que coordinava tots els temes de programació, i Optimus, des d’on vàrem desenvolupar la part de comunicació, guionització i disseny.

La meva tasca va ser principalment gestionar els equips de treball interns i externs (guionistes, disenyadors,…) i coordinar-nos amb el client i l’empresa USACD per a dur el projecte a bon terme en els terminis previstos. Un bon treball a tres bandes!

El repte, fer un restyling de la web ja existent, dotant-la d’una estructura més accessible als usuaris, d’una navegació fàcil i intuitiva i crear un nou concepte de portal mèdic.

El resultat final el podeu veure a www.dexeus.com

 

Como responsable del departamento multimedia de la empresa Optimus Medina Riley, al mayo de 2007 me encargué de la coordinación y realización de la nueva web de los Consultorios Dexeus. El proyecto, dirigido desde los mismos Consultorios Dexeus,fué una colaboración entre a empresa USACD que coordinaba todos los temas de programación, y Optimus desde donde desarrollamos toda la parte de comunicación, guionización y diseño.

Mi tarea fué pricipalmente la de gestionar los equipos de trabajo internos y externos (guionistas, diseñadores,…) y coordinarnos con el cliente y la empresa USACD para llevar a buen termino el proyecto en las fechas previstas.  ¡Un buen trabajo a tres bandas!

El reto, realizar un restyling de la web ya existente, proporcionándole una estructura más accessible al usuario, una navegación fácil e intuitiva y creando un nuevo concepto de portal médico.

Podéis ver el resultado final en www.dexeus.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s