Home

Un cop realitzat el website dels Consultoris Dexeus i partint de l’exposició “Dona. Un cos, una vida”, des d’Optimus Medina Riley, vàrem proposar-los de crear uns minisites amb un gran contingut didàctic que representessin les diferents etapes de la vida d’una dona.

El segon minisite va ser el que corresponia a la menopausa. En aquest cas el punt de partida va ser l’escriptori d’una dona que es va transformant conforme va avançant en el temps. Sobre aquest escriptori apareixen diferents elements que durant la menopausa li seran d’ajut per seguir gaudint d’un vida plena. Cada element tracta un tema relacionat amb els canvis que es produeixen en aquesta etapa.

Una vez realizado el website de los Consultorios Dexeus y partiendo de la exposición “Mujer. Un cuerpo, una vida”, desde Optimus Medina Riley, les propusimos crear unos minisites con gran contenido didáctico que representaran las diferentes etapas de la vida de una mujer.

El segundo minisite corespondió a la menopausia. En este caso el punto de partida fué el escritorio de una mujer que se transforma con el paso del tiempo. En este escritorio aparecen diferentes elementos que durante la menopausia  le serán de ayuda para seguir disfrutando de una vida plena. Cada elemento trata un tema relacionado con los cambios que se producen en esta etapa.

TASQUES REALITZADES | TAREAS REALIZADAS:

  • Direcció, coordinació i realització | Dirección, coordinación y realización

ANY DE REALITZACIÓ | AÑO DE REALIZACIÓN: 2009

Accedir al minisite | Acceder al minisite

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s