Home

Un cop realitzat el website dels Consultoris Dexeus i partint de l’exposició “Dona. Un cos, una vida”, des d’Optimus Medina Riley, vàrem proposar-los de crear uns minisites amb un gran contingut didàctic que representessin les diferents etapes de la vida d’una dona.

El primer minisite va ser el que corresponia a la pubertat. Partint del conte d’Alícia al país de les meravelles, vàrem proposar una analogia en la que la adolescent entra en aquest món de canvis “descontrolats i constants” que és la pubertat. Un joc per aprendre qué passa en el cos d’una adolescent durant tota aquesta etapa i un espai on compartir experiéncies.

Una vez realizado el website de los Consultoris Dexeus y partiendo de la exposición “Mujer. Un cuerpo, una vida”, desde Optimus Medina Riley, les propusimos crear unos minisites con gran contenido didáctico que representaran las diferentes etapas de la vida de una mujer.

El primer minisite fué el que correspondía a la pubertad. Partiendo del cuento de Alicia en el país de las maravillas, se propuso una analogía en la que la adolescente entra en este mundo de cambios “descontrolados y constantes” que es la pubertad. Un juego para aprender qué pasa en el cuerpo de una adolescente durante toda esta etapa y un espacio donde compartir experiencias.

TASQUES REALITZADES | TAREAS REALIZADAS:

  • Direcció, coordinació i realització | Dirección, coordinación y realización
  • Guionització i creativitat conjuntament amb el Director Creatiu d’Optimus | Guionización y concepto creativo conjuntamente con el Director Creativo de Optimus

ANY DE REALITZACIÓ | AÑO DE REALIZACIÓN: 2008

Accedir al minisite | Acceder al minisite

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s