Home

Keikosdream és un projecte que va veure la llum ara fa un any. És un un espai que ofereix activitats extraescolars diverses però impartides totes en anglès, tant per a nens i nenes que no el saben parlar com pels que volen millorar-ne l’aprenentatge o per als nadius. Tractant-se d’un projecte tant especial, calia fer-ne una bona promoció a nivell imprés i a través de la web.

L’encàrrec: crear una web basada en els tres colors que conformen el logo, que transmeti frescor, dinamisme, diversió i alhora serietat, professionalitat i creativitat. També s’havien d’aplicar els mateixos criteris per a muntar un flyer promocional que expliqués al pares què és keikosdream.

El resultat final el podeu veure a www.keikosdream.net

Keikosdream es un proyecto que vió la luz justo ahora hace un año. Ofrece un espacio de actividades extraescolares diversas pero impartidas todas en inglés, tanto para niños y niñas que no saben hablar el idioma como para los que quieren mejorar su aprendizaje o incluso para nativos.  Tratándose de un proyecto tan especial, era necesario realizar una buena promoción a nivel impreso y a través de la web.

El encargo: crear una web basada en los tres colores que conforman el logo, que transmita frescor, dinamismo, diversión y al mismo tiempo seriedad, profesionalidad y creatividad. También era necesario aplicar los mismos criterios para el montaje de un flyer promocional que explicara a los padres qué es keikosdream.

El resultado final lo podéis ver en www.keikosdream.net

FEINES REALITZADES | TAREAS REALIZADAS :

  • Conceptualització | conceptualización
  • Disseny gràfic | diseño gráfico
  • Muntatge i programació | montaje y programación

ANY DE REALITZACIÓ | AÑO DE REALIZACIÓN: 2010

TECNOLOGIA: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver (HTML / PHP / XML).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s