Home

SCARABAT és una empresa de mobiliari de disseny. Scarabat es defineix com una marca de moble contemporani: “Tot un món de possibilitats i de fortes personalitats. Les nostres peces tenen identitat pròpia i reflexen la nostra tradicció en crear i produir mobles contemporanis.”

SCARABAT es una empresa de mobiliario de diseño. Se define como una marca de mueble contemporáneo: “Todo un mundo de posibilidades y de fuertes personalidades. Nuestras piezas tienen identidad propia i reflejan nuestra tradición en crear y producir muebles contemporáneos.”

A nivell de concepte, la web es va plantejar com un món propi, el món Scarabat, on la imaginació és el fil conductor d’una història que ens explica una manera de ser, de fer i de sentir molt personal.

A nivel de concepto, la web se planteó como un mundo propio, el mundo Scarabat, donde la imaginación es el hilo narrativo de una historia que nos cuenta una forma de ser, de hacer y de sentir muy personal.

La web es divideix en tres grans apartats, el món Scarabat (filosofia d’empresa), idees per a crear el teu propi món (catàleg de productes) i Scarabat al món (premis i reconeixements).

La web de divide en tres grandes apartados, el mundo Scarabat (filosofía de empresa), ideas para crear tu propio mundo (catálogo de productos) y Scarabat en el mundo (premios y reconocimientos).

FEINES REALITZADES | TAREAS REALIZADAS :

  • Coordinació tècnica del projecte | Coordinación técnica del proyecto
  • Disseny gràfic (apartat “idees per a crear el teu propi món”) | diseño gráfico (apartado “ideas para crear tu propio mundo”)
  • Muntatge i programació | montaje y programación

ANY DE REALITZACIÓ | AÑO DE REALIZACIÓN: 2003

EMPRESA: Avalon Multimèdia S.L.

TECNOLOGIA: Flash, Photoshop, Freehand, Dreamweaver (HTML / PHP).

Actualment la web està fora de servei però en podeu veure una mostra al meu espai personal
Actualmente la web está fuera de servicio pero podéis ver una muestra en mi espacio personal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s