Home

NUAA és la web del fotògraf Hisao Suzuki, fotògraf especialista en espais i arquitectura. Natura, Urbanisme, Art i Arquitectura són la base de les seves fotografies i la web és l’aparador de la gran recopilació de material que Hisao ha fet durant tots els seus anys de carrera.

NUAA és la web del fotógrafo Hisao Suzuki, fotógrafo especialista en espacios y arquitectura. Naturaleza, Urbanismo, Arte y Arquitectura son los conceptos base de sus fotografías y la web es el escaparate de la gran recopilación de material que Hisao ha realizado durante su carrera.

La web, encara inacabada, conté un apartat amb tota la base de dades dels treballs fets pel fotògraf japonés. D’aquesta forma, les agències, revistes i tota persona o entitat que desitgi disposar d’aquestes imatges, pot fer-ne la recerca a través de la web i sol·licitar el material necessari via correu electrònic.

La web, todavía inacabada, contiene una base de datos con todos los trabajos realizados por el fotógrafo japonés de forma que agencias, revistas y toda persona o entidad que desee disponer de estas imágenes, puede buscarlas a través de la web y solicitar el material escogido via correo eléctrónico.

Hisao Suzuki també ha volgut exposar en aquesta web aquelles imatges de la seva col·lecció que l’han captivat més a l’apartat galeria personal, on actualment podem veure una selecció de fotografies d’obres d’Isozaki. S’estan preparant altres galeries personals d’altres treballs monogràfics de diversos arquitectes.

Hisao Suzuki también ha querido exponer en esta web las imágenes más especiales de su colección en el apartado galería personal, donde actualmente podemos ver una selección de fotografías de obras de Isozaki. Se están preparando otras galerías personales de otros trabajos monográficos sobre diversos arquitectos.

FEINES REALITZADES / TAREAS REALIZADAS

  • Coordinació tècnica del projecte | Coordinación técnica del proyecto
  • Disseny gràfic del site | Diseño gráfico del site
  • Integració parts estàtiques de la web (HTML i flash) | Integración de las partes estáticas de la web (HTML i Flash)
  • Programació de la nova estructura de les galeries personals en PHP y MySQL (en procés de test) | Programación de la nueva estructura de las galerías personales en PHP y MySQL (en proceso de test)

EMPRESA: Avalon Multimedia, S.L. (versió 2004) | Freelance (actualització 2010)

ANY DE REALITZACIÓ | AÑO DE REALIZACIÓN: 2004 (primera versión) | 2010 (actualización galerias)

TECNOLOGIA: Flash, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver (HTML), PHP, ASP.

>> Veure la web | Ver la web

2 thoughts on “NUAA. Hisao Suzuki.

  1. por el fotógrafo japonés
    s’hauria de traduïr al català

    La web, encara inacabada, conté un apartat amb tota la base de dades dels treballs fets por el fotógrafo japonés. D’aquesta forma, les agències, revistes i tota persona o entitat que desitgi disposar d’aquestes imatges, pot fer-ne la recerca a través de la web i sol·licitar el material necessari via correu electrònic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s