Home

Una web especial per a un grup molt especial! | ¡Una web especial para un grupo muy especial!

Vox Menú va ser una de les meves primeres webs en solitari. La web tenia com a objectiu ser la carta de presentació d’un grup de gospel a capella format per unes dones amb unes veus espectaculars.

Vox Menú fué una de mis primeras webs en solitario. La web tenía com objetivo ser la carta de presentación d’un grupo de gospel a capella formado por unas mujeres con unas voces espectaculares.

La idea del disseny i del fil conductor de la web va venir donat pel fet que com a grupo coral, canten sense necessitat de cap instrument que les acompanyi. Com a la natura, on trobem un munt d’elements que emeten sons sense l’ajut de cap instrument: un mòbil mogut per l’aire, un cargol de mar… Aquests elements serveixen de base en els diferents apartats de la web.

La idea del diseño y el hilo conductor de la web se inspiró en el hecho de que, como grupo coral, cantan sin necesidad de que ningún instrumento las acompañe, solo con su voz.  Como en la naturaleza, donde encontramos muchos elementos que emiten sonidos sin la ayuda de ningún otro instrumento: un mòvil movido por el aire, una caracola de mar… Estos elements sirven de base a los diferentes apartados de la web.

A banda de la web, també em van demanar que els creés el logo i la tarja que les representés com a grup. El logotip està inspirat en una clau de sol, que identifica la música com a símbol universal, i una representació d’un peix, símbol de l’espiritualitat en el món cristià. Unint les dues imatges en un sol imagotip, va nèixer el logo de Vox Menú.

Aparte de la web, también me pidieron que les creara un logo que las representara com grupo. El logotipo está inspirado en una clave de sol, que identifica la música y es su símbolo universal, y una representació d’un pez, símbolo de l’espiritualitat en el mundo cristiano. Uniendo las dos imágenes en un único imagotipo, nació el logo de Vox Menú.

L’any 2009, després d’un CD anomenat “Va por ti” Vox Menú es van separar i ara cadascuna de les integrants d’aquest fantàstic grup, segueix cantant en d’altres formacions.

En el año 2009, después de editar un CD titulado “Va por ti”, Vox Menú se separaron y ahora cada una de las integrantes de este fantástico grupo sigue cantando en otras formaciones.

FEINES REALITZADES | TAREAS REALIZADAS :

  • Conceptualització i guió | conceptualización y guión
  • Disseny gràfic | diseño gráfico
  • Muntatge i programació | montaje y programación

ANY DE REALITZACIÓ | AÑO DE REALIZACIÓN: 2007

TECNOLOGIA: Flash, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver (HTML / XML).

>> Veure la web | Ver la web

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s