Home

L’experiència no és alló que et passa, sino el que fas amb allò que et passa” Aldous Huxley (1894-1963) Novelista, assagista i poeta anglès.

La experiencia no es lo que te sucede, sino lo que haces con lo que te sucede” Aldous Huxley (1894-1963) Novelista, ensayista y poeta inglés.

El recorregut fins aquí ha estat llarg i ple d’alts i baixos. Però en queda sempre el pòsit que va dibuixant el que sóc ara, un cop han passat els anys.

I no en fa pocs que vaig experimentant pel món de la web, del multimèdia en el sentit més autèntic de la paraula…

Des de 1997 que vaig aterrar a SONO, la meva trajectòria professional ha estat llarga i extensa. En aquest blog aniré desgranant els projectes més importants i més actuals però sempre hi ha un moment per a fer un flashback i mirar d’on venim i què hem fet pel camí.

Aquí us deixo un recull de feines que ja han passat a l’oblit dins d’algun ordinador amb uns 100Mb de disc dur i disquetera 3,5 🙂

El recorrido hasta este punto ha sido largo y repleto de altibajos. Pero en todo caso, siempre queda un poso que va dibujando lo que soy ahora una vez han pasado los años.

Y no hace pocos años que empecé a experimentar en el mundo de la web, del multimedia en el sentido más auténtico de la palabra…

Desde 1997 que aterricé en SONO, mi trayectoria profesional ha sido larga y extensa. En este blog iré desgranando los proyectos más importantes y actuales pero siempre hay un momento para transportarnos en un flashback y observar de dónde venimos y qué hemos realizado por el camino

Aquí os dejo una muestra de trabajos que ya han sido olvidados dentro de algun ordenador con solo 100Mb de disco dur y disquetera 3,5 🙂

Temps era temps… | Érase una vez…

19972002  SONO / EUPHON

Web Osborne
Web Bodegas Torres
Web SONO
Web Euphon
Web RGB servicios audiovisuales
Web ISISA
Interactius offline en CD-ROM o punts d’informació per a: / Interactivos offline en CD-ROM o puntos de información para:
Caja Madrid, AMENA, Fomento de Construcciones y Contratas, Televisió de Catalunya, Generalitat de Catalunya, SEAT, INDO, Forum 2004, Museo Guggenheim Bilbao.

20022005 Avalon Multimedia

Web Scarabat (mobles de disseny/muebles de diseño)
Web NUAA (fotògraf/fotógrafo Hisao Suzuki)
Interactius / Interactivos: MNACTEC, Pla de Protecció Integral del l’Ebre
Vídeos: Pla d’excelència turística de La Seu d’Urgell, Ajuntament de Salou
Dossiers de presentacions/ Dossieres de presentaciones: Consorci Portal Costa Brava Illa de Blanes, La Farga Palau, El Castillo de Alcalà de la Selva i Ciudad del Motor de Aragón.

20052007 Dortoka Disseny

Web ICAC
Interactius / Interactivos: Proeixample, Barcelona 2010
Vídeos: Ajuntament de Terrassa, FGC, GISA, Generalitat de Catalunya, MNAT Tarragona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s